34

When I want to use the android emulator for the first time it needs authorization for USB debugging. But when I turn on the emulator the authorization dialog last for about 300ms and then disappears, and this dialog won't be shown until I restart the emulator again. One time I started to click continuously on the place that I guessed the confirmation button of the dialog will be shown and that time the authorization was successful but I have to do this every time! as I don't have enough time to check "Always trust this computer" in that 300ms. I know it is a weird problem but please help if you have any suggestions.

I use :

android studio 3.2.1

android emulator 28.0.20

HAXM Installer 7.3.2

virtual device android 9.0 (google play)

4
  • 3
    I'm having the same problem. The weird thing is that it automatically authorizes when I wipe the emulator's user data, but it only works for that session before it forces me to reauthorize. Dec 28, 2018 at 21:05
  • I only encounter this problem when emulating Android 9 Pie - download images for Android 8 or lower and the USB dialog should appear for longer. Hopefully Google will fix this bug in future versions of Android Pie.
    – TameRobots
    Mar 11, 2019 at 15:28
  • Check out this stackoverflow.com/a/57478183/7429464 Aug 29, 2019 at 11:46
  • 2
    I have this problem too on big sur sdk 30 Nov 16, 2020 at 23:16

0

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.